Οι τραυματισμοί, το ξέσπασμα κι ο Κούρτιτς

Από paok24.com:Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε δύο ακόμη παίκτες του να τίθενται νοκ άουτ κι ο ΠΑΟΚ, καλείται να προχωρήσει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς τους Μάριο Τσαούση και Λευτέρη Λύρατζη.
Πηγή: paok24.com
Οι τραυματισμοί, το ξέσπασμα κι ο Κούρτιτς

Και οι δύο, έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο ματς με τους Αρκάδες και οι δύο αποχώρησαν με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο. Δίπλα τους από το πρώτο λεπτό ήταν ο Γιασμίν Κούρτιτς. Πήγε να τους μιλήσει, πήγε να τους ηρεμήσει, ήταν στο πλευρό τους. Το ποδόσφαιρο έχει κι αυτή, την άσχημη πλευρά κι όπως είπε ο Σλοβένος, η ομάδα θα τους περιμένει να επιστρέψουν πιο δυνατοί από πριν, με φόντο τη συνέχεια.

"Έχω δει το πόσο δουλεύουν και τα δυο παιδιά. Πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. Ξέρω τι προσπάθεια έχουν κάνει για να είναι στη βασική ενδεκάδα. Τους είπα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και ως μεγαλύτερος, τους είπα ότι έχω κλάψει κι εγώ, να βγουν έξω να γίνουν καλά και εμείς θα είμαστε εδώ για να τους περιμένουμε, να γυρίσουν πιο δυνατοί", σημείωσε ο Κούρτιτς, όταν ρωτήθηκε για την κίνησή του αυτή.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Τσαούση έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση 2ου βαθμού στο δεξί γόνατο και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες, ενώ από την άλλη ο Λύρατζης υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στους προσαγωγούς και θα επιστρέψει κι αυτός μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μένοντας στα... pits για το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...