ΠΑΟΚ Β και Τζίμας!

Από paok24.com: Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών και οι εμφανίσεις του με την Κ19 του ΠΑΟΚ αλλά και με την Εθνική ομάδα γεμίζουν με μεγάλη αισιοδοξία τους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ Β και Τζίμας!

Ο ταλαντούχος σέντερ φορ εκτός από τις προπονήσεις της Κ19, συμμετέχει και σε κάποιες του ΠΑΟΚ Β, ωστόσο λόγω των υποχρεώσεων του στο σχολείο είναι δύσκολο να ακολουθήσει όλες τις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας.
Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αρκετά μεγάλη και η απόφαση που έχει παρθεί είναι να ανέβει ομαλά στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Ανεβαίνει σταδιακά λοιπόν στον ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο πήρε μάλιστα λεπτά συμμετοχής και στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Χανιώτη το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η έλλειψη βάθους στον ΠΑΟΚ Β όσον αφορά στην θέση των φορ, μετά και και την «προαγωγή» του Βασίλη Γκορντεζιάνι στην ανδρική ομάδα, έδωσε χώρο στον νεαρό, ο οποίος πλέον θα προπονείται τόσο με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά όσο και με την δεύτερη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη...