Το παίζουν αδικημένοι προστατεύοντας τους διαιτητές που «χειρούργησαν» τον αντίπαλο

Από sdna.gr: Μετά τον Καραντώνη ήρθε η σειρά του Τρεϊμάνις να δεχτεί την υπεράσπιση της πλευράς του Ολυμπιακού, παρότι ο Καραπαπάς μίλησε... για αδικία του Λετονού προς την ομάδα του λιμανιού.
Πηγή: sdna.gr
Το παίζουν αδικημένοι προστατεύοντας τους διαιτητές που «χειρούργησαν» τον αντίπαλο

Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου. Μπορείς και να το πεις, άλλα λένε στα λόγια άλλα κάνουν στην πράξη. Ταιριάζει στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Περιπτωσάρα αναφορικά με το πώς χειρίζεται το θέμα διαιτησίας. Αυτής που μέχρι στιγμής τον έχει κρατήσει στο -10 απ' την κορυφή.

Θυμάστε μόλις τελείωσε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί που η ομάδα του λιμανιού όπως συνηθίζει, πήγε να βγάλει τρελή όλη την οικουμένη. Γκολ πεντακάθαρο ακυρώθηκε για τον Αστέρα, βαθμός «χαρισμένος» απ' τον διαιτητή Καραντώνη. Ακολούθησαν δηλώσεις της πλευράς του Ολυμπιακού, ανακαλύπτοντας δύο πέναλτι που δε δόθηκαν
υπέρ τους.

Πάμε τώρα στην πράξη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ντου στην ΕΠΟ για το θέμα της τιμωρίας του διαιτητή. Απαιτώντας να μην τον πειράξει κανείς μάλιστα, καθώς έτσι θα... έστελνε η ΚΕΔ το μήνυμα πως ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν το είδε όλη η Ελλάδα, την ΚΕΔ περίμενε.

Κοινώς, προστασία στον διαιτητή που η προπαγάνδα του λιμανιού φώναζε πως αδίκησε τον Ολυμπιακό.

Φτάνουμε στον Τρεϊμάνις. Αυτός δεν κατάφερε να «χαρίσει» κάνα βαθμό στον Ολυμπιακό, απλά τον κράτησε... ζωντανό για κάποια λεπτά μέχρι να λήξει το ματς και να γνωρίσει την ήττα απ' τον ΠΑΟΚ. Ακυρώνοντας πέναλτι-ορισμό υπέρ του Δικέφαλου. Για όλους τους νορμάλ φιλάθλους. Επειδή στην ΠΑΕ που ηττήθηκε έχουν δικούς τους κανονισμούς.

Ο Καραπαπάς έκανε δηλώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων μίλησε για αδικία του Ολυμπιακού. Στο συγκεκριμένο ματς που ακυρώθηκε πεντακάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος; Οι δύο κίτρινες που έδειξε ο διαιτητής σε παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της επτάλεπτης καθυστέρησης. «Σφαγή» με λίγα λόγια...

Βγήκε δύο μέρες μετά ο Μπαλτάκος και είπε πως δε θα ήθελε η ΚΕΔ να ξαναφέρει τον Τρεϊμάνις. Έξαλλοι στον Ολυμπιακό. Το καταλαβαίνεις απ' την αντίδραση της γραμμής προπαγάνδας. Τα έβαλαν με τον Μπαλτάκο, τονίζοντας πως παρεμβαίνει στην ΚΕΔ με τον τρόπο του.

Μα αυτό δεν ήθελαν; Να τιμωρηθεί ο... σφαγέας των κίτρινων καρτών στις καθυστερήσεις. Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τον Τρεϊμάνις; Περίεργα πράγματα πάντως. Εκεί στο λιμάνι μάλλον έχουν μπερδευτεί λιγάκι. Ή απλά δεν μπορούν να κοροϊδέψουν όπως κάνουν με τα λόγια τους. Καραντώνης και Τρεϊμάνις είναι δύο διαιτητές που ευνόησαν εξόφθαλμα τον Ολυμπιακό.

Τι κάνουν οι Πειραιώτες; Σπεύδουν να τους υπερασπιστούν με κάθε τρόπο. Μη θέλοντας να τους... χάσουν απ' τους ορισμούς του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...