Νέλσον Ολιβέιρα, η… πρώτη φορά!

Από paok24.com: Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 3 Αυγούστου 2021, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μποέμιαν στο Δουβλίνο, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο τέρμα του με τα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
Νέλσον Ολιβέιρα, η… πρώτη φορά!

Ο λόγος για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη ρεβάνς με τους Ιρλανδούς στην Τούμπα στις 13 Αυγούστου 2021 και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, ενώ τραυματίστηκε ξανά στο ξεκίνημα της δεύτερης εβδομάδας της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία και ήταν απών από τις δύο αναμετρήσεις με την Λέφσκι Σόφιας!

Ωστόσο, ο Πορτογάλος επιθετικός έχει αγωνιστεί και στα οχτώ παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη φετινή Super League, με το προχθεσινό στο "Γ. Καραϊσκάκης" να είναι... ξεχωριστό!

Ο λόγος; Το ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 31χρονος επιθετικός κατέγραψε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ένα "γεμάτο" 90άλεπτο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νέλσον Ολιβέιρα αγωνίστηκε πέρσι 82΄ και 74΄ λεπτά στα δύο παιχνίδια με τη Μποέμιαν, ενώ έχοντας χάσει ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επανεμφανίστηκε στα πλέι οφ και κατέγραψε 11 λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-0), οχτώ λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα (1-1), ένα τέταρτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1-2), 56 λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (1-0) και άλλα 28 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0), ενώ αγωνίστηκε για 11 λεπτά στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-0) και άλλα 48 στον αγώνα – ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης", κάνοντας τη... διαφορά με την ασίστ στον Αντόνιο Τσόλακ!

Σε ότι αφορά φέτος, ο Πορτογάλος αγωνίστηκε 19 λεπτά στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (1-0), άλλα 27 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (2-1), 27 λεπτά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (0-0), 63 λεπτά κόντρα στη Λαμία στην Τούμπα (1-0), 72 λεπτά στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και 57 λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-2), πετυχαίνοντας μάλιστα το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έγραψε ακόμα 29 λεπτά στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (1-1) πριν αγωνιστεί σε ολόκληρο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", την περασμένη Δευτέρα! (1-2).

Διαβάστε ακόμη...