Δεν ξανασφυρίζει στην Ελλάδα ο Τρεϊμάνις

Aπό sdna.gr: Η εντελώς ακατανόητη απόφαση του Τρεϊμάνις στο πέναλτι του ΠΑΟΚ φέρνει και το οριστικό... αντίο του σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Τέλος και ο Πινέιρο, που ήταν στο VAR!
Πηγή: sdna.gr
Δεν ξανασφυρίζει στην Ελλάδα ο Τρεϊμάνις

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά έχει δικαιολογημένα παράπονα από την απόφαση ακύρωσης ενός πραγματικά... εξόφθαλμου πέναλτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Livesport, ο Αντρίς Τρεϊμάνις δεν θα σφυρίξει ξανά σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος, όσο τουλάχιστον έχει την θέση του αρχιδιαιτητή ο Μπένετ. Επιπρόσθετα, στην... μαύρη λίστα της ΚΕΔ μπήκε και ο Ζοάο Πινέιρο, που ήταν ο διαιτητής στο VAR, έχοντας φυσικά και αυτός σημαντικό ρόλο στην απόφαση ακύρωσης, που, όπως γράψαμε και νωρίτερα στο SDNA, συνοδεύεται από μία άκρως παράξενη... σύμπτωση.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα... λιθαράκι σε όσα έγιναν στο ντέρμπι της Δευτέρας (17/10) έβαλε και ο 4ος διαιτητής, Κωνσταντίνος Περράκης, που... ξέχασε να γράψει στο Φ.Α την διακοπή, η οποία θα έφερνε και τιμωρία στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...