Οι αθλιότητες στο «Καραϊσκάκης» έχουν προϊστορία…

Από paok24.com: Οι χθεσινές προκλήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου «ξύπνησαν» μνήμες!
Πηγή: paok24.com
Οι αθλιότητες στο «Καραϊσκάκης» έχουν προϊστορία…

Tο χθεσινό show ορισμένων «δημοσιογράφων» (;), που βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου χθες και θέλησαν να κάνουν τις δικές τους... ξεχωριστές ερωτήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

«Θέλω λίγο να μας πει, γιατί είδαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Μαρσέλο, ο Μπακαμπού, αν αξίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, με σκληρότητα και αντιεπαγγελματικό», ρώτησε ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην αίθουσα, τον τεχνικό του «Δικεφάλου».

Οι προκλητικές ερωτήσεις που δέχθηκε ο Ρουμάνος προπονητής, «ξύπνησαν» μνήμες από την σεζόν 2016-17, όπου και πάλι στο ίδιο γήπεδο ορισμένοι «δημοσιογράφοι» που ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου προκαλούσαν με τις ερωτήσεις τους τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση εναντίον του με ατάκες όπως «Έχετε φάει ψωμί στην Ελλάδα». Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα τύπου, όπως συνέβη και χθες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σκηνικό παρόμοιο, οι «δημοσιογράφοι» μόνιμα με ερωτήσεις που δείχνουν ασέβεια στον προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά και την ομάδα εν γένει.

Η συμπεριφορά αυτή προκαλεί ερωτηματικά και δεν είναι μονάχα οι δύο φορές που σημειώθηκαν παραπάνω, αλλά έχουν επαναληφθεί ανάλογες συμπεριφορές και με άλλες ομάδες και απέναντι σε άλλους προπονητές, που μιλούν μετά το τέλος του αγώνα και εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από αυτές των γηπεδούχων. Απ' ότι φαίνεται δεν χωρούν οι διαφορετικές απόψεις...

Διαβάστε ακόμη...