Μιχαηλίδης: Δουλειά κι αντίστροφη μέτρηση

Από paok24.com:Αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για σημαντικό θέμα.
Πηγή: paok24.com
Μιχαηλίδης: Δουλειά κι αντίστροφη μέτρηση

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, υπέστη -όπως διαπιστώθηκε- ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο, ταξιδεύοντας αρχικά στην Πορτογαλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα για να μπει στο επόμενο στάδιο.

Ο Έλληνας στόπερ, που βρέθηκε και στο Apeldoorn της Ολλανδίας μαζί με την ομάδα, συνεχίζει τώρα το πρόγραμμά του με φόντο την επιστροφή στη δράση.

Για τον Μιχαηλίδη, όλο το τελευταίο διάστημα περιελάμβανε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και τρέξιμο, ενώ σε αυτή τη φάση ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Προφανώς, στον ΠΑΟΚ δε θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό στην περίπτωσή του και βήμα-βήμα, πλησιάζει στην επιστροφή του στη δράση, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου κι όταν γίνει αυτό, σίγουρα θα έχει έναν πολύ καλό λόγο να χαμογελάει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όπως σημείωσαν χθες οι "ασπρόμαυροι", η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή έχει ξεκινήσει...

Διαβάστε ακόμη...