Ο Λούκας Τέιλορ στο πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του!

Από sdna.gr:Έτοιμος για το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του είναι ο Λούκας Τέιλορ, με τη Σαχτάρ να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Πηγή: sdna.gr
Ο Λούκας Τέιλορ στο πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του!

Ο 26χρονος μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ανθρακωρύχους», έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση καθώς θα κληθεί να μαρκάρει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Λούκας Τέιλορ, σε συνέντευξή του στο βραζιλιάνικο ESPN, εξέφρασε την αισιοδοξία του, αναφέροντας πως:

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά όλα είναι πιθανά. Πολλοί θεώρησαν ότι δεν ήταν δυνατό απέναντι στη Λειψία και επιστρέψαμε με νίκη. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη, είμαστε σε καλό μομέντουμ.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα και μπορούμε να πάρουμε έναν βαθμό ή μια νίκη», είπε αρχικά ο Τέιλορ και στη συνέχεια για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Βινίσιους πρόσθεσε: «Συνήθως παρακολουθούμε βίντεο με αντιπάλους και αναλύουμε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Γνωρίζω την ποιότητα του Βίνι, είναι η ελπίδα της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από τους άλλους παίκτες. Πρέπει να δώσω μεγαλύτερη προσοχή, ξέρω ότι θα είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος».

Για ότι η Σαχτάρ είχε κάνει μία μεγάλη νίκη πριν από δύο χρόνια κόντρα στην Ρεάλ: «Ήρθαμε εδώ θέλοντας να παίξουμε. Ο προπονητής μας μίλησε πολύ... Ξέρουμε την ποιότητά τους και τί μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίξουμε και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αμυντικές αδυναμίες και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Η ποιότητά τους είναι τεράστια στην επίθεση. Μπορούμε να παίξουμε το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι, αλλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι με την ποιότητά τους. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη».

Διαβάστε ακόμη...