Ιωνικός Affidea-ΠΑΟΚ

Aπό acpaok.gr: Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, τον Ιωνικό Affidea.
Πηγή: acpaok.gr
Ιωνικός Affidea-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, και το τελευταίο πριν την διακοπή των τριών εβδομάδων για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας.

Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά το καλό ξεκίνημα, με τις δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου θέλουν να κάνουν το 3Χ3, φεύγοντας παράλληλα από μία απαιτητική έδρα.

Απέναντι του, ο Ιωνικός Affidea, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει την χαρά της νίκης στις πρώτες δύο αγωνιστικές, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον Διομήδη με 29-35 και εκτός έδρας ήττα από τα Βριλήσσια με 29-28.

Για τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Affidea, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, απέναντι σ' έναν αντίπαλο με πολλές επιλογές και βάθος στο ρόστερ του. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι με την Δράμα, έχοντας προπονηθεί μικρό διάστημα με όλους τους παίκτες του ρόστερ. Καλούμαστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με τη νίκη, δείχνοντας τον χαρακτήρα μας και μακριά από την έδρα μας!».

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
3η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Ιωνικού
17:00, Ιωνικός Affidea-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...