«Σειρήνες» από την Ευρώπη για Σφιντέρσκι - Τιμή εκκίνησης 15 εκατ. ευρώ!

Από sdna.gr:Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπαίνει εκ νέου στο πλάνο των ομάδων της Ευρώπης, με την Σάρλοτ να έχει ορίσει τιμή εκκίνησης των συζητήσεων στα 15 εκατ. ευρώ!
Πηγή: sdna.gr
«Σειρήνες» από την Ευρώπη για Σφιντέρσκι - Τιμή εκκίνησης 15 εκατ. ευρώ!

Τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του MLS έναντι πέντε εκατ. ευρώ! Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και το όνομά του συζητιέται έντονα ειδικά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις με την Εθνική Πολωνίας. Στο ματς απέναντι στην Ουαλία, το δικό του γκολ (1-0) έδωσε νίκη πρωτιάς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στον όμιλο του Nations League.

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Σφιντέρσκι να φιγουράρει στην ατζέντα αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Σφιντέρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών γνωστών συλλόγων και στη Σάρλοτ ήδη έχουν ορίσει τιμή...

«Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο Σφιντέρσκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο στη Σάρλοτ όσο και στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, το ενδιαφέρον για εκείνον μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός και το θέμα της επιστροφής του στην Ευρώπη θα φουντώσει ανάλογα με την απόδοση του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως παραδέχτηκε ο ατζέντης του, Μάριους Πιεκάρσκι, εμφανίζονται συνεχώς νέοι ενδιαφέρομενοι για τον 25χρονο επιθετικό. Όμως μια πιθανή μεταγραφή θα καθοριστεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην Πολωνία υπάρχει η πεποίθηση ότι με καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, ο Σφιντέρσκι μπορεί να αλλάξει σύλλογο αυτόν τον χειμώνα.

Σύμφωνα με την αναφορά των δημοσιευμάτων, η Σάρλοτ έχει ορίσει τιμή εκκίνησης για τον Κάρολ Σφιντέρσκι στα 15.000.000 ευρώ! «Οι Αμερικανοί δεν θα εξετάσουν προσφορές κάτω των 15.000.000 ευρώ», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...