Το πρόβλημα στην επίθεση μεγαλώνει…

Από paok24.com:Το χθεσινό φιλικό με τον Πανσερραϊκό έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη για τον ΠΑΟΚ, με τον αποχώρηση του Μπράντον Τόμας από τον αγώνα εξαιτίας ενός τραυματισμού.
Πηγή: paok24.com
Το πρόβλημα στην επίθεση μεγαλώνει…

Ο Ισπανός επιθετικός που χθες για όσο έπαιξε δοκιμάστηκε στα δεξιά, αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας να κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο.

 

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική ο Μπράντον, με τα αποτελέσματα της να δείχνουν και το τι έχει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά και το διάστημα της απουσίας του.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι ο φορ του Δικεφάλου θα λείψει για κάποιο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ο Ράζβαν Λοτσσέσκου θα έχει στα χέρια του μόνο την επιλογή του Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να ψάχνει ακόμα τα πατήματά του.

Το έντονο επιθετικό πρόβλημα που αναλύθηκε διεξοδικά μέσα από το PAOK24 την προηγούμενη εβδομάδα, γίνεται ακόμα εντονότερο, καθώς πλέον υπάρχει και ποσοτικό έλλειμμα. Ο Λουτσέσκου είχε αναφερθεί στη λύση από τον ΠΑΟΚ Β και την περίπτωση του Γκορντεζιάνι σε ενδεχόμενο που χρειαστεί επιπλέον λύσεις η ομάδα και μένει να φανεί τι θα συμβεί στο ενδεχόμενο της οριστικής απουσίας του Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε ακόμη...