Πρώτες αγωνιστικές κι απώλειες

Από paok24.com: Τι έκανε τα τρία τελευταία χρόνια στο ξεκίνημα ο "Δικέφαλος"...
Πηγή: paok24.com
Πρώτες αγωνιστικές κι απώλειες

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την πρώτη πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα της Super League, με απολογισμό 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας πλέον μπροστά του έναν "καυτό" Οκτώβρη γεμάτο με ντέρμπι.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ μέσα στον επόμενη μήνα θα ταξιδέψει δύο φορές στην Αθήνα, για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ο "Δικέφαλος" έκανε το 3/3 στην Τούμπα στο ξεκίνημα της σεζόν, αφήνοντας πίσω του όσα προηγήθηκαν με τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια του πήρε δύο πόντους, αν και στο Ηράκλειο βρέθηκε... δευτερόλεπτα μακριά από το τρίποντο.

Ποιος ήταν ο "ασπρόμαυρος" απολογισμός στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια; Πέρυσι, στα αντίστοιχα παιχνίδια και μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, o ΠΑΟΚ είχε 4 νίκες και 1 ήττα, ενώ πρόπερσι, μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ στα προκριματικά του Champions League, που τον οδήγησε στους ομίλους του Europa League, έκανε ξεκίνημα με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Σεζόν 2022-23

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1
Άρης – ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ – Λαμία 1-0
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

Σεζόν 2021-22

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

Σεζόν 2020-21

ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1
Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

Διαβάστε ακόμη...