Πρωτιά που δημιουργεί προβληματισμό…

Απο paok24.com: Πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Πρωτιά που δημιουργεί προβληματισμό…

Από χθες μέσα από το PAOK24 έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε μία πρώτη απεικόνιση της ομάδας του ΠΑΟΚ ύστερα από τις πρώτες 5 αγωνιστικές της φετινής Super League, που βρίσκουν τον Δικέφαλο να έχει έως τώρα 3 εντός έδρας νίκες και 2 ισοπαλίες μακριά από την Τούμπα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πρώτη σε τελικές προσπάθειες, ενώ στα Xgoals, δηλαδή τον αριθμό τερμάτων που θα έπρεπε να έχει σκοράρει με βάση την ποιότητα των ευκαιριών που έχει δημιουργήσει στα παιχνίδια του, βρίσκεται στην 5η θέση.

Σε ότι αφορά τις ασίστ, ούτε εκεί οι «ασπρόμαυροι» τα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ σε μία κατηγορία, καταλαμβάνουν την πρώτη θέση που σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό.

Η κατηγορία αυτή είναι των χαμένων ευκαιριών στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας συνολικά έως τώρα 8 χαμένες ευκαιρίες στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός που είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, σε αυτή την κατηγορία μετράει μόλις δύο χαμένες ευκαιρίες.

Το γκολ φαίνεται πως είναι το μεγάλο πρόβλημα του Δικεφάλου αυτή τη χρονική περίοδο, με την ομάδα του Λουτσέσκου ακόμα και στις νίκες να επικρατεί στο ένα γκολ, κάτι που παραλίγο να συνέβαινε και την Κυριακή στην Κρήτη, αλλά η μπάλα αυτή τη φορά τον «τιμώρησε» στην τελευταία φάση..

Διαβάστε ακόμη...