Ποιοι “κλέβουν” στον ΠΑΟΚ;

Από paok24.com: Τι δείχνει η στατιστική σε σχέση με το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει η ομάδα ...
Πηγή: paok24.com
Ποιοι “κλέβουν” στον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου προσπαθεί να πάει σε μία νέα προσέγγιση του παιχνιδιού του.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επιχειρεί να παίξει μία πιο επιθετική άμυνα, ποντάροντας πολλά στο repress και στα κλεψίματα. Ενώ όμως κάποιος θα περίμενε στην αντίστοιχη στατιστική κατηγορία να υπερέχουν οι μέσοι και οι μεσοεπιθετικοί του Δικεφάλου κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Στις πρώτες θέσεις στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία της Λίγκας, από πλευράς ΠΑΟΚ πρώτος σε κλεψίματα έρχεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο νεαρός αμυντικός έχει σε 5 αγώνες 18 κλεψίματα. Στη συνέχεια συναντάμε τον Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Γερμανό εξτρέμ να πρωταγωνιστεί και σε αυτή την κατηγορία έχοντας 14 έως τώρα.

Από εκεί και πέρα αρχίζει το παράδοξο, μιας και μετά τον Νάρεϊ ακολουθούν οι αμυντικοί της ομάδας. Ίνγκι Ίνγκασον με 13, Λευτέρης Λύρατζης με 12, αλλά και Μάριος Τσαούσης επίσης με 12, είναι οι καλύτεροι "κλέφτες" του Δικεφάλου.

Η τριάδα των μέσων έρχεται πίσω από όλους τους αμυντικούς της ομάδας στα κλεψίματα, με τον Γιάσμιν Κούρτις να έχει 11 και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τιάγκο Ντάντας να ακολουθούν με 10.

Από εκεί και πέρα ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς έχει 8, ενώ σε ότι αφορά τους δύο παίκτες που μοιράζονται το χρόνο στην κορυφή της επίθεσης, ο Νέλσον Ολιβέϊρα έχει 4, ενώ ο Μπράντον Τόμας μόλις 2.

Διαβάστε ακόμη...