Τελευταία μέρα πριν την επιστροφή στη δουλειά

Από paok24.com: Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Τελευταία μέρα πριν την επιστροφή στη δουλειά

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΌΦΗ στην Κρήτη και με δεδομένο τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξασφάλισαν ένα τριήμερο ρεπό από τον προπονητή τους.

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία ξεκούρασης για όσους παίκτες του Δικεφάλου δεν έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τής χώρας τους, καθώς από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις με φόντο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Οκτωβρίου, με τον ερχόμενο μήνα να μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ο μήνας των ντέρμπι, μιας και ακολουθούν αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στις 17/10 και την ΑΕΚ στις 30/10.

Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να είναι το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της κλήσης του στην Εθνική ανδρών. Από εκεί και πέρα Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Γιάσμιν Κούρτιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Τιάγκο Ντάντας και Ντομινίκ Κοτάρσκι έχουν επίσης παιχνίδια με τις Εθνικές τους. Παναγιώτου, Μπαλωμένος και Κωνσταντέλιας απουσιάζουν επίσης, καθώς έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό κόντρα στην Πολωνία στις 23 του Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη...