«Έβρεξε» μετάλλια για την Ποδηλασία του ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Πολύ καλή παρουσία είχε το τμήμα Ποδηλασίας του ΠΑΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε αγώνες στις Σέρρες αλλά και στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
Πηγή: acpaok.gr
«Έβρεξε» μετάλλια για την Ποδηλασία του ΠΑΟΚ!

Οι ποδηλάτες του Δικεφάλου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες απέφεραν μετάλλια στους ίδιους και φυσικά στην ασπρόμαυρη Οικογένεια.

Αναλυτικά, στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος, η Φανή Μαλούση κατάκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, η Χαμαϊδή Σιδηρόπουλου βγήκε δεύτερη και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ο Ανδρέας Κηπουρός κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Γιώργος Μπάλας τερμάτισε στην όγδοη θέση.

Το τμήμα Ποδηλασίας του ΠΑΟΚ συμμετείχε και στον 1ο γύρο Βισαλτίας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών, κατακτώντας και εκεί μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Μαλούσης κατέκτησε την πρώτη θέση, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων και βγήκε δεύτερος στη συνολική βαθμολογία, ο Κωσταντίνος Γιοσμάς τερμάτισε στην δεύτερη θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο επίσης στην κατηγορία Εφήβων. Στους ίδιους αγώνες, οι Παίδες της ομάδας μας κατέκτησαν ακόμη δύο μετάλλια, ο Παντελής Θεοδωρίδης ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο και ο Αθανάσιος Τσατμάς κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

Διαβάστε ακόμη...