Φάμπιο Μαρτίνς, ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ στο… 90′ των μεταγραφών!

Aπό skgsports.gr:Η υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς επέστρεψε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή: skgsports.gr
Φάμπιο Μαρτίνς, ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ στο… 90′ των μεταγραφών!

Ο 29χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Αλ-Γουάχντα, ο οποίος πήγε εκεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Μπράγκα αντί 3 εκατ. ευρώ, είναι μια περίπτωση που εξετάστηκε από τις αρχές του καλοκαιριού, έμεινε στην άκρη καθώς τότε κρίθηκε ότι τα χρήματα για την απόκτηση του ήταν εκτός της λογικής του ΠΑΟΚ, ωστόσο μετα το ναυάγιο με τον Πάολο Φερνάντες και με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει δραματικά, οι ασπρόμαυροι το ξανά έφεραν άρον άρον στην επιφάνεια.

Το συμβόλαιό του Φάμπιο Μαρτίνς με την ομάδα των Εμιράτων ολοκλήρωνεται το καλοκαίρι του 2023, πράγμα που σημαίνει από 1/1, μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σκοράροντας εννέα τέρματα και μοιράζοντας τρεις ασίστ σε 2.300 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και είναι στα υπόψιν τους στην προσπάθεια που κάνουν να ενισχυθούν πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, που είναι στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει προχωρήσει σε πολυ καλό σημείο την υποθεση Μαρτίνς, ωστόσο όπως συμβαίνει για όλες τις μεταγραφές, η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη

Διαβάστε ακόμη...