Ο στίβος του ΠΑΟΚ ενώνει μικρούς και μεγάλους!

Από paok24.com: Το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία και στηρίζει πάρα πολλά στις ακαδημίες του με στόχο την ανάδειξη αθλητών από τα σπλάχνα του συλλόγου, ώστε στο μέλλον να εκπροσωπούν τον Δικέφαλο και τη χώρα μας στις κορυφαίες διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
Ο στίβος του ΠΑΟΚ ενώνει μικρούς και μεγάλους!

Τα τμήματα υποδομής λειτουργούν υπό την παρουσία καταρτισμένων προπονητών, αποφοίτων του ΤΕΦΑΑ, που περιμένουν όλα τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω για να τους μυήσουν στα μυστικά του στίβου.

Οι προπονήσεις γίνονται στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.

Ωστόσο, από τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ξεκινήσει ένα νέο τμήμα που αφορά τους ενήλικες λάτρεις του στίβου.

Το τμήμα ενηλίκων (στο Καυτατζόγλειο Στάδιο) απευθύνεται στους γονείς των μικρών αθλητών μας που γυμνάζονται στις ακαδημίες μας.

Δίνει κίνητρο σε κάθε γονέα να ασχοληθεί και ο ίδιος με την άθληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης του παιδιού του, κάνοντας έτσι την αναμονή του γονέα πιο δημιουργική!

Σε καιρούς δύσκολους, η επιθυμία για αποσυμπίεση από την καθημερινότητα μέσα από την υγιή ενασχόληση με την άσκηση και τον αθλητισμό, είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του.

Επίσης , το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες από 18 ετών και άνω , που επιθυμούν να ασχοληθούν με την αυτοβελτίωση τους μέσα από τον αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη...