Μαρινάκης: «Να σταματήσει το πρωτάθλημα» - Γκαγκάτσης: «Θέλουμε ξένους στα ντέρμπι»!

Από sdna.gr:Απίστευτες διαστάσεις πήρε η προκλητική απόφαση Μπένετ.
Πηγή: sdna.gr
Μαρινάκης: «Να σταματήσει το πρωτάθλημα» - Γκαγκάτσης: «Θέλουμε ξένους στα ντέρμπι»!

Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μάκης Γκαγκάτσης αλλά και ο Μπαλτάκος αντιδρούν για τους Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι! Το SDNA αποκαλύπτει...
Η απόφαση του Στέφεν Μπένετ να επαναφέρει τους Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, φέρνει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της Superleague. Ήδη στον Παναθηναϊκό βράζουν με τον ορισμό του Άγγλου αρχιδιαιτητή, ωστόσο έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΠΑΟΚ. Βαγγέλη Μαρινάκη και Μάκη Γκαγκάτση να θέτουν βέτο!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα και -ex officio- αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, έκανε λόγο ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας το πρωί της Πέμπτης (8/9)!

Κάθετος ωστόσο ήταν και ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο άκουσμα του ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου. «Εμείς σαν ΠΑΟΚ και ο κύριος Σαββίδης έχουμε γνωστοποιήσει ότι είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι», ανέφερε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...