Εσωτερική σύσκεψη με Salfo - Populous για τη Νέα Τούμπα

Από sdna.gr: Συνάντηση με τους επιτελείς των εταιρειών Salfo - Populous αναμένεται να έχουν κατά τη διάρκεια της αυριανής (7/9) ημέρας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με φόντο τον φάκελο της Νέας Τούμπας και τις αλλαγές που έχουν σημειώσει στην ατζέντα τους!
Πηγή: sdna.gr
Εσωτερική σύσκεψη με Salfo - Populous για τη Νέα Τούμπα


Όπως είναι ήδη γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έλαβε στα χέρια του έναν πλήρη φάκελο 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan, εκφράζοντας εξ αρχής την απόλυτη ικανοποίησή τους για το γεγονός πως 70 ημέρες από την ανάθεση, κρατούσαν πλέον έναν τόσο πλήρη σχεδιασμό για τη Νέα Τούμπα.

Οι μέρες που μεσολάβησαν ήταν άκρως κομβικές καθώς ο φάκελος και τα τρία προσχέδια του νέου γηπέδου τέθηκαν επί τάπητος προκειμένου να σημειωθούν τυχόν αλλαγές βάσει των «θέλω» του Δικεφάλου και ορισμένες τροποποιήσεις κατόπιν εσωτερικής διαβούλευσης.

Οι συγκεκριμένες σημειώσεις ή αν προτιμάτε αλλαγές που επιθυμούν οι ασπρόμαυροι αναμένεται να συζητηθούν στην αυριανή σύσκεψη με τους αρμόδιους των εταιρειών Salfo - Popoulous που ηγούνται του project της Νέας Τούμπας. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η συγκεκριμένη διαδικασία φαντάζει άκρως απαραίτητη και σημαντική προκειμένου να καταλήξουν όλες οι πλευρές στα τελικά σχέδια και εν συνεχεία να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» που αφορούν το σύνολο του κόσμου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως βάσει των πρώτων πληροφοριών, υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές στο εσωτερικό design των σχεδίων και επί της ουσίας διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου. Θυμίζουμε πως υπάρχει το σχέδιο με τα φτερά του αετού στη σκεπή, αγκαλιάζοντας περιμετρικά το γήπεδο με την πρόβλεψη τα μαγαζιά και οι εμπορικοί χώροι να τοποθετηθούν προς την πλευρά των Θυρών 5-6 όπως και η μπουτίκ αλλά και οι καντίνες του ΠΑΟΚ... Το δεύτερο σχέδιο θυμίζει περισσότερο στο σχεδιασμό... mall, έχοντας βασικό συστατικό το γυαλί ενώ το γυαλί παρατηρείται και στο τρίτο σχέδιο τουλάχιστον τμηματικά που παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα.

Διαβάστε ακόμη...