Τέιλορ: "Όνειρο το Champions League!"

Από paok24.com: Οι ιδιαίτερες συνθήκες, το Champions League κι η Σαχτάρ.
Πηγή: paok24.com
Τέιλορ: "Όνειρο το Champions League!"

Για μία ακόμη φορά, ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ουκρανία, για λογαριασμό της Σαχτάρ.

Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, χρειάστηκε αρκετή σκέψη -δεδομένων των συνθηκών- ωστόσο, έκανε το βήμα, με το Champions League να παίζει το δικό του ρόλο.

Η ουκρανική ομάδα, δοκιμάζεται απόψε στην πρεμιέρα της Λειψίας, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Βραζιλιάνο -που προορίζεται για βασικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- να βρίσκεται στο επίκεντρο και να μιλάει για την επιλογή της Σαχτάρ.

"Ειδικά ο πατέρας μου είναι αρκετά ανήσυχος, αλλά αυτό που ήθελα, ήταν να παίξω στο Champions League, ήταν ένα όνειρο από όταν ήμουν παιδί. Δεν ήταν τα χρήματα κίνητρο. Έχω το ίδιο συμβόλαιο που είχα και στον ΠΑΟΚ, θα κέρδιζα τα ίδια λεφτά στην Ελλάδα. Η κατάσταση ήταν διαχειρίσιμη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Ουκρανία, δε συγκρίνεται με τις πρώτες ημέρες του πολέμου. Δεν έχω βιώσει κάποιον βομβαρδισμό ή εκρήξεις. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε ποδοσφαιριστές και συνηθίζουμε τα πάντα", ανέφερε αρχικά ο Τέιλορ και πρόσθεσε:

"Σίγουρα δεν είναι ωραίο να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά γιατί να μην καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα;".

Διαβάστε ακόμη...