Βαρδαλή: «Όλες μαζί, χωρίς φόβο για τη νίκη»

Από paok24.com: Η Θωμαή Βαρδαλή είναι από τις πιο έμπειρες παίκτριες του ΠΑΟΚ και όπως ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, πριν τον προκριματικό με τη Σουόνσι που θα διεξαχθεί αύριο στην Κατερίνη, η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη αύριο.
Πηγή: paok24.com
Βαρδαλή: «Όλες μαζί, χωρίς φόβο για τη νίκη»

«Είμαστε έτοιμες γι' αυτήν την πρόκληση. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Ανυπομονούμε γι' αυτήν τη στιγμή. Είμαστε σίγουρες, ότι θα δώσουμε το 110% όπως είπε και ο προπονητής. Πηγαίνουμε ξεκάθαρα για τη νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο» είπε αρχικά, ενώ για τη νέα προσπάθεια φέτος, σημείωσε...

«Είχαμε μία γεμάτη χρονιά με τις νεαρές αθλήτριες, αλλά είμαστε σε καλό στάδιο. Έχουμε δεθεί, ξέρουμε η μία την άλλη. Τα κορίτσια ξέρουν ότι εμείς οι πιο έμπειρες είμαστε εδώ για να τις βοηθήσουμε. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να τις βοηθάμε να βγάζουν το 100% στο γήπεδο, χωρίς φόβο και όλοι μαζί, να βγάζουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα».

Τέλος, για τον αγώνα με τη Σουόνσι, ανέφερε: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Όλες οι ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τακτικά για το παιχνίδι και θα πάμε ξεκάθαρα για τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...