Αγαπημένος αντίπαλος του Λουτσέσκου ο Παναιτωλικός

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της Superleague, για την σεζόν 2022/23, το ερχόμενο Σάββατο(20/8) στην Τούμπα, στις 21:45.
Πηγή: paok24.com
Αγαπημένος αντίπαλος του Λουτσέσκου ο Παναιτωλικός

Οι ασπρόμαυροι έχουν μπει στην τελική ευθεία γι αυτήν την αναμέτρηση, με απώτερο σκοπό να ξεκινήσουν με το..δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις του και παρά τις όποιες απουσίες υπάρχουν για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Παναιτωλικός αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του αντιπάλους, με δεδομένο πως απέναντι του διαθέτει μια από τις καλύτερες παραδόσεις και συγκομιδές βαθμών.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σε 12 αναμετρήσεις κόντρα στους «κυανοκίτρινους» μετρά 10 νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Αμφότερα τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα του ήταν όσο ακόμη βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης. Η ισοπαλία με 2-2 και η ήττα με 5-2, σε εκτός έδρας παιχνίδια και στις δύο περιπτώσεις.

Ως προπονητής του ΠΑΟΚ έχει έρθει αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό 6 φορές και μετράει ισάριθμες νίκες. Όλα αυτά στο σύνολο φέρνουν τον Λουτσέσκου να μαζεύει 2,58 βαθμούς ανά παιχνίδι, κόντρα στην ομάδα από το Αγρίνιο, γεγονός που αποτελεί μία από τις καλύτερες επιδόσεις του.

Αν εξαιρέσουμε ομάδες που έχει αντιμετωπίσει μια ή δύο φορές και τις έχει κερδίσει, μόνο απέναντι στην Λαμία έχει καλύτερη συγκομιδή (3,00 βαθμούς με 6 νίκες σε 6 ματς) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (2,67 βαθμούς με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, επίσης σε 6 παιχνίδια).

Μετά τον Παναιτωλικό συναντούμε τον Ηρακλή (2,33 βαθμούς ανά ματς), τον ΟΦΗ (2,27 β.) και τον Παναθηναϊκό (2,11 με 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 18 παιχνίδια).

Διαβάστε ακόμη...