Οι πρεμιέρες της πενταετίας (vids)

Από paok24.com: Ακριβώς μία βδομάδα πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και ενώ ο Δικέφαλος δίνει το τελευταίο του φιλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, ας δούμε τι έχουν κάνει στις πρεμιέρες οι «ασπρόμαυροι» την τελευταία πενταετία.
Πηγή: paok24.com
Οι πρεμιέρες της πενταετίας (vids)

Το πρόσημο στις ενάρξεις του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια είναι θετικό, με τον ΠΑΟΚ να μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε πρεμιέρα.

Τη σεζόν 2017/18 ο Δικέφαλος δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, μένοντας στη λευκή ισοπαλία με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Την επόμενη χρονια, που έμελλε να γραφτεί ιστορία με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το τρίποντο, έστβ και δύσκολα νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0, έχοντας ως σκόρερ τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Την αγωνιστική περίοδο 2019/20 οι ασπρόμαυροι φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα, όπως ακριβώς θα συμβεί και σε μία βδομάδα. Σε εκείνο το παιχνίδι με σκόρερς του Σφιντέρσκι και Μίσις ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1. Ακολούθησε ακόμα μία νίκη σε εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ με 1-0, με τον Χρήστο Τζόλη να είναι αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, για να έρθει η περσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε ακόμη...