ΠΑΟΚ: Η νέα συνθήκη της άμυνας

Από paok24.com:Το φετινό καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ έχει χαρακτηριστεί από τις πολλές αλλαγές που έχουν υπάρξει στο ρόστερ της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Η νέα συνθήκη της άμυνας

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου πήραν την απόφαση να προχωρήσουν τόσο σε ανανέωση των προσώπων, αλλά και στην απόκτηση ποδοσφαιριστών σε μικρότερες ηλικίες σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Το κέντρο της άμυνας των ασπρόμαυρων από το 2016 και την απόκτηση των Κρέσπο και Βαρέλα δεχόταν τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια, με τη σταδιακή ενσωμάτωση νέων παικτών σε αυτή τη θέση.

Δίπλα στους πρώην πλέον παίκτες του ΠΑΟΚ, προστέθηκαν αρχικά ο Ίνγκι Ίνγκασον και στη συνέχεια ο Γιάννης Μιχαηλίδης, για να αποτελέσουν τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Φέτος μετά από πολλά χρόνια, το σκηνικό είναι τελείως αλλαγμένο. Βαρέλα και Κρέσπο αποτελούν παρελθόν, ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται ακόμα στη φάση της αποθεραπείας του από το σοβαρό τραυματισμό που είχε την περσινή χρονιά, ενώ και ο Μιχάι που αποτελούσε μία επιλογή τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες παρελθόν.

Ως εκ τούτου ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την άμυνά του θα βασιστεί σε νέα πρόσωπα, πέρα από αυτό του Ισλανδού, με τον Δικέφαλο να έχει αποκτήσει τον Ιβάν Νάσμπεργκ, τον Γιάννη Κάργα, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Παναγιώτου και Κουλιεράκης.

Σε συνδυασμό και με την αλλαγή που υπάρχει κάτω από το τέρμα για τον ΠΑΟΚ με τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα να έχουν περάσει πλέον στα χέρια του Ντομινίκ Κοτάρσκι, γίνεται αντιληπτό πως απαιτείται χρόνος και δουλειά για να αποκτηθεί χημεία και σταθερότητα στην άμυνα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...