Η γενιά του 2005 στο προσκήνιο

Απο forzaonline.gr: Ενας διψήφιος αριθμός παικτών, πρωταθλητές την περασμένη σεζόν με την Κ-17, «ανεβαίνουν» φέτος στην Κ-19, η οποία θα εμφανιστεί σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένη στο νέο πρωτάθλημα, σε σχέση με την περασμένη περίοδο.
Πηγή: forzaonline.gr
Η γενιά του 2005 στο προσκήνιο

Διεθνείς στη μεγάλη τους πλειοψηφία, οι περσινοί πρωταθλητές με την Κ-17 καλούνται να δικαιολογήσουν τα καλά λόγια, που τους συνοδεύουν για την αξία τους και τις περαιτέρω προοπτικές στην καριέρα τους, αγωνιζόμενοι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με την Κ-19.

Βέβαια, για τους περισσότερους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, που είναι γεννημένοι το 2005, δεν θα είναι πρωτόγνωρη η συμμετοχή τους σε παιχνίδια της Κ-19, μια που από πέρσι είχαν καταγράψει, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, συμμετοχές με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Αγγελίδης υπερασπίστηκε την εστία σε τρεις αγώνες, ο Νίκος Δεληγιάννης (αριστερός μπακ) έπαιξε σε δέκα ματς (όλα ως βασικός), ενώ ο Δημήτρης Κωττάς είχε δεκατρείς συμμετοχές (έξι στο αρχικό σχήμα) και ένα γκολ.

Το «βάπτισμα του πυρός» με την Κ-19 έχουν πάρει ήδη οι Χαράλαμπος Γεωργιάδης (δεξί μπακ), Κώστας Καστίδης (κεντρικός αμυντικός), Ταξιάρχης Φίλων (κεντρικός αμυντικός), Κώστας Γκούμας (κεντρικός χαφ), Μηνάς Bασιλειάδης (κεντρικός χαφ), Aλέξανδρος Αδάμ και Γιάννης Γκιτέρσος (φορ-ένα γκολ). Μία συμμετοχή με την περσινή Κ-19 είχε κι ο Στέφανος Τζίμας (φορ), ο πιο μικρός απ' όλους, μια κι είναι γεννημένος το 2006.

Στην Κ-19 ανήκουν πλέον κι άλλοι παίκτες της σειράς του 2005. Αυτοί είναι οι Βαγγέλης Κιάτος (τερματοφύλακας), Βαγγέλης Οικονομίδης (τερματοφύλακας), Κώστας Σκούρτης (αριστερό μπακ) και Παναγιώτης Δελιόπουλος (κεντρικός χαφ). Ακόμη, στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, που ολοκληρώθηκε στο Βώλακα Δράμας, συμμετείχαν κι άλλοι παίκτες (εκτός του Τζίμα), που είναι γεννημένοι το 2006. Αυτοί είναι οι Γιώργος Κούπενος (δεξί μπακ), Παναγιώτης Τσίτσκας (στόπερ), Στάθης Πανικίδης (χαφ) και Γρηγόρης Πολιτάκης (εξτρέμ).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...