Στην τελική ευθεία του Τέιλορ

Απο sdna.gr: Τελικές συζητήσεις για τον Λούκας Τέιλορ με την Σαχτάρ, παραμένοντας προς το παρόν στην Θεσσαλονίκη μέχρι να κλείσει η συμφωνία του με την ουκρανική ομάδα - Δεδομένο θεωρείται το deal με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Στην τελική ευθεία του Τέιλορ

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ -από την πλευρά του- τα έχει βρει σε όλα με την Σαχτάρ για το δανεισμό του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ, με την ουκρανική ομάδα - βάσει των όσων έχουν συμφωνηθεί - να καλύπτει τις ετήσιες απολαβές του (300.000 ευρώ).

Μάλιστα, έχει συμφωνηθεί και το buy out, ύψους 350.000 ευρώ, ωστόσο, αυτή η ρήτρα θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Βραζιλιάνος αμυντικός καταφέρει να αγωνιστεί στο 50% των επίσημων αγώνων των Ουκρανών.

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Τέιλορ με την Σαχτάρ, ενώ ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Ουκρανούς, έχει να κάνει με τις συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με την Σαχτάρ. Το εμπόδιο που απομένει μέχρι την τελική φάση του deal έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει ο Τέιλορ στην Σαχτάρ εφόσον προχωρήσει η αγορά του από τους «ανθρακωρύχους».

Σε κάθε περίπτωση, ο Τέιλορ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/8), θέλοντας να δρομολογήσει τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του...

Διαβάστε ακόμη...