Περιμένοντας ενίσχυση εκ των έσω

Από paok24.com: Ημέρα ξεκούρασης η Κυριακή για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να συγκεντρώνονται ξανά τη Δευτέρα στη Νέα Μεσημβρία για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Περιμένοντας ενίσχυση εκ των έσω

Οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν στους «ασπρόμαυρους» που στα τέλη της νέας εβδομάδας θα δώσουν και φιλικό τεστ με τον Βόλο.

Στο επίκεντρο για τον Δικέφαλο θα μπουν τις επόμενες ημέρες και οι επιστροφές των παικτών που βρίσκονται στα... πιτς εξαιτίας τραυματισμών.

Αντίστροφα για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα μετράει (για μια ακόμα φορά) ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στις αρχές Ιουλίου, με την εκτίμηση τότε να έκανε λόγο για διάστημα απουσίας τεσσάρων εβδομάδων.

Ο Ελ Καντουρί όλο αυτό το διάστημα ανέβαζε στροφές και μάλιστα ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όμως η οποιαδήποτε εκτίμηση για την ολική επιστροφή του, μόνο ως ριψοκίνδυνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αν κρίνουμε φυσικά από το ιστορικό του παίκτη.

Το δικό του αγώνα δίνει το τελευταίο διάστημα και ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο του ματς με την Λέφσκι Σόφιας (28/7) μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε, με αποτέλεσμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να περάσει στη θέση του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, κάτι που ανάγκασε τον Σοάρες να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Πλέον ο Λουτσέσκου περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του και αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (20 Αυγούστου) μιας και ο Βιεϊρίνια θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

Διαβάστε ακόμη...