Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω

Από paok24.com: Σε άλλες... πολιτείες φαίνεται ότι θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα του ο Λούκας Τέιλορ, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει «κλειδώσει» ο δανεισμός του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Πηγή: paok24.com
Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω

Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα έβρισκαν χώρο στον φετινό ΠΑΟΚ και γι' αυτό το λόγο, μιας και το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2024, μπήκε στο επίκεντρο η επόμενη μέρα.

Ο Τέιλορ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ουκρανική ομάδα και εφόσον συμπληρώσει ένα ποσοστό συμμετοχών (τα ουκρανικά μέσα κάνουν λόγο για το 50%) τότε θα ενεργοποιηθεί και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στη Θεσσαλονίκη «κουβαλώντας» 24 συμμετοχές και 2 ασίστ από την τελευταία του παρουσία στην Ντνίπρο.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν αυτός που πήρε φανέλα βασικού στη δεξιά πλευρά της άμυνας, παίζοντας στα προκριματικά της Ευρώπης, αλλά και στα παιχνίδια των ομίλων.

Ανάλογη ήταν και η παρουσία του στο πρωτάθλημα μέχρι όμως τις αρχές Δεκέμβρη και τις συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο, Άρη, Ιωνικό που οδήγησαν και στην ενεργοποίηση του Λύρατζη.

Στα 28 του παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου ο Τέιλορ κατέγραψε 5 ασίστ, οι δύο εκ των οποίων στην Ευρώπη στα ματς Λίνκολν και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Βραζιλιάνος είχε και κάποια θετικά «ξεσπάσματα» στην απόδοσή του, όταν χρησιμοποιήθηκε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, με κυριότερη, την παρουσία του στο ματς με την Γάνδη στο Βέλγιο.

Ωστόσο, όλη αυτήν την περίοδο δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να δικαιολογήσει την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του και να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...