Απαραίτητη η συνεργασία!

Από paok24.com;Οι ζημίες του ΠΑΟΚ από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, είναι πολλές και σε διαφορετικά επίπεδα!
Πηγή: paok24.com
Απαραίτητη η συνεργασία!

Μία από αυτές, είναι το "πρόβλημα" που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχοντας σε πρώτη φάση – μέχρι δηλαδή να ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας – μόνο έναν αγώνα ανά εβδομάδα για να "ικανοποιήσει" την πλειοψηφία του "ασπρόμαυρου" ρόστερ!

Αυτή τη στιγμή, το δυναμικό του Δικεφάλου απαριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ, 38 ποδοσφαιριστές! Ακόμα και αν θεωρηθεί πως τις επόμενες εβδομάδες θα αποχωρήσουν όλοι όσοι δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο προπονητή (Λέο Ζαμπά, Τόμας Μουργκ, Λούκας Τέιλορ, Λάζαρος Λάμπρου και Νίκα Νινούα), αλλά και πως οι νεαροί Παναγιώτου, Μπαλωμένος και Μάροβιτς θα βρουν χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ Β, εκ νέου ο αριθμός των 30 είναι μεγάλος!

Νομοτελειακά λοιπόν, κάθε Σαββατοκύριακο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι υποχρεωμένος να αφήνει εκτός αποστολής ακόμα και δέκα ποδοσφαιριστές εάν δεν υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι, οι οποίοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν αγωνιστικό ρυθμό!

Η λύση στο "πρόβλημα", είναι μία! Να υπάρξει μία αρμονική και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της "πρώτης" ομάδας και του ΠΑΟΚ Β σε εβδομαδιαία βάση, προκειμένου οι "ανενεργοί" του... ΠΑΟΚ Α να έχουν την ευκαιρία να καταγράφουν χρόνο συμμετοχής στη Super League 2, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του!

Αυτά στη θεωρία. Το τι θα συμβεί στην πράξη, θα το δούμε σύντομα...

Διαβάστε ακόμη...