Η αθώωση του Παναθηναϊκού και η εξήγηση για την ποινή του ΠΑΟΚ

Aπό skgsports.gr:Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/8) έγινε γνωστή η απόφαση της έφεσης που άσκησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ποινή που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: skgsports.gr
Η αθώωση του Παναθηναϊκού και η εξήγηση για την ποινή του ΠΑΟΚ

Η επιτροπή εφέσεων της

ΕΠΟ αθώωσε πλήρως τους «πράσινους», που πρωτοβάθμια είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο. Αυτά σβήστηκαν εντελώς, έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με κόσμο στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΑΕΚ, ενώ δε θα πληρώσει και κάποιο πρόστιμο.

Και η ποινή του ΠΑΟΚ; Καλό το ερώτημα. Οι «ασπρόμαυροι», που είχαν τιμωρηθεί για τον ίδιο λόγο με τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο, περιμένουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο λόγος; Αν και πρόκειται για την ίδια υπόθεση και το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, ο εισηγητής είναι διαφορετικός! Γι' αυτό και βγήκε η απόφαση για τον Παναθηναϊκό και όχι για τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μετά την πλήρη αθώωση του Παναθηναϊκού, ποια θα είναι η απόφαση (μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα) για τον ΠΑΟΚ και για το αν θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση του «Δικεφάλου», που πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με μια επιπλέον αγωνιστική, λόγω της πέτρας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Αϊτόρ.

Διαβάστε ακόμη...