Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ οι πέντε ανενεργοί

Από paok24.com: Η λύση που αναζητείται για Μουργκ, Λάμπρου, Τέιλορ, Ζαμπά και Νινούα
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ οι πέντε ανενεργοί

Τόμας Μουργκ, Λέο Ζαμπά, Λούκας Τέιλορ, Λάζαρος Λάμπρου και Νίκα Νινούα, είναι εκτός πλάνων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο με κανέναν προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί λύση για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η ομάδα που θα πάρει τον κάθε έναν από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να καλύψει και τις οικονομικές απολαβές του στον ΠΑΟΚ και είναι προφανές, ότι στο κομμάτι αυτό, θα πρέπει να συνδράμει και ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Το συμβόλαιο του Μουργκ, έχει ισχύ ως το 2024. Του Τέιλορ επίσης, καθώς και του Νινούα. Ζαμπά και Λάμπρου, έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023...

Ο 28χρονος Αυστριακός, είχε πέρσι 40 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά στον ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει 75 αγώνες σε μία διετία, με 9 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Τέιλορ, πέρσι, έπαιξε σε 28 αγώνες, έχοντας 5 ασίστ. Ο Λέο Ζαμπά έχει συνολικά 64 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ με 9 γκολ και 12 ασίστ, ο Νινούα, έχει 14 συμμετοχές συνολικά στην Ελλάδα (πέρσι δανεικός στη Λαμία) και τρεις στην Κύπρο (ως δανεικός στην Ανόρθωση). Τέλος, ο Λάμπρου μετράει συνολικά 27 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πέρσι στον ΟΦΗ, είχε 31 αγώνες, με 5 γκολ και και 2 ασίστ.

Αυτήν τη στιγμή, η συγκεκριμένη «πεντάδα» και το πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα, είναι προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ. Αργά ή γρήγορα, αναμένονται εξελίξεις για τις περιπτώσεις αυτές...

Διαβάστε ακόμη...