Έχει ρυθμό, ψάχνει το «δέσιμο»

Από paok24.com: Εξελίχτηκε σε ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, όμως πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον Ιβάν Νάσμπεργκ και τον Δικέφαλο έχει ξεκινήσει.
Πηγή: paok24.com
Έχει ρυθμό, ψάχνει το «δέσιμο»

Όπως ήταν γνωστό, ο Νορβηγός αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλερένγκα μέχρι τα τέλη Ιουλίου και γι' αυτό το λόγο δεν μπορούσε να έρθει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής όλο αυτό το διάστημα ήταν ιδιαίτερα ενεργός με τη φανέλα της νορβηγικής ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο δίμηνο ο Νάσμπεργκ «έγραψε» τέσσερα 90λεπτα στα παιχνίδια της Βαλερένγκα στο πρωτάθλημα και άλλα δύο 90λεπτα στα ματς του κυπέλλου.

Μάλιστα, πέτυχε και ένα γκολ στις 19/6 απέναντι στην Άαλεσουντ στο ισόπαλο 2-2.

Τα δύο παιχνίδια που δεν είχε «γεμάτη» συμμετοχή ο Νορβηγός ήταν αυτό με την Σάρπσμποργκ στα μέσα Ιουλίου όταν και αντικαταστάθηκε στο 35′ εξαιτίας μιας ενόχλησης και στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/7) με την Γερβ όπου βρέθηκε εκτός αποστολής.

Επομένως, ο Νάσμπεργκ είναι ένας παίκτης που από πλευράς φυσικής κατάστασης και ρυθμού είναι έτοιμος να ενταχθεί στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί και πέρα αυτό που θα μπει στο επίκεντρο είναι η χημεία που καλείται να βρει με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχουν ήδη οι Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι, Κουλιεράκης και φυσικά ο Μιχαηλίδης που παραμένει στα... πιτς.

Διαβάστε ακόμη...