Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, τον φέρνει τέταρτο φαβορί

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ με το καλημέρα στην φετινή σεζόν έβαλε στον εαυτό του δύσκολα, με τον πρόωρο αποκλεισμό του από την Ευρώπη και το Conference League, όπου τον άφησε εκτός η Λέφσκι Σόφιας.
Πηγή: paok24.com
Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, τον φέρνει τέταρτο φαβορί

Το παραπάνω, σε συνδυασμό και με την μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, την οποία πραγματοποιεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Δικέφαλος, τον θέτουν τέταρτο, κάπου-κάπου και τρίτο, φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022/23.

Ενώ πριν τα πρώτα επίσημα του παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ βρισκόταν μόνος δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό ως φαβορί από τις στοιχηματικές ευκαιρίες, πλέον είναι πίσω από την ΑΕΚ, ακόμη και από τον Παναθηναϊκό.

Λίγο ο αποκλεισμός, και κυρίως οι απογοητευτικές εμφανίσεις με τους Βούλγαρους, λίγο το «άγνωστο» του τι θα δούμε από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνει τις στοιχηματικές να μην τον πιστεύουν καθόλου.

Εντυπωσιακό το γεγονός πως η απόδοση του φτάνει μέχρι και τις 9 μονάδες, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο 1,50. Δημιουργούνται βέβαια ερωτηματικά και σε σχέση με την απόδοση του Ολυμπιακού στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, όπου οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με το κάκιστο πρόσωπο, το οποίο είχαν στο μεγαλύτερο κομμάτι και της περσινής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...