Επαφή και… απόσταση ΠΑΟΚ με Χρυσικόπουλο

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής, σε τρεις προσθήκες για τη νέα σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επέστρεψε μετά την περσινή «παρένθεση» στον Κολοσσό, ο Τζέιλεν Χαντς αποτέλεσε την πρώτη κίνηση από την Αμερικανική αγορά και ο Βασίλης Χρηστίδης, ήταν η δεύτερη προσθήκη για τη ρακέτα.
Πηγή: paok24.com
Επαφή και… απόσταση ΠΑΟΚ με Χρυσικόπουλο

Όπως έχουμε σημειώσει και νωρίτερα μέσα από το PAOK24, οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν κάνει επαφή και για μία ακόμα ελληνική περίπτωση που αφορά τις θέσεις κοντά στο καλάθι και αυτή, δεν είναι άλλη από τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο 29χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το Περιστέρι, έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τόσο τη σεζόν 2012-2013, όσο και την τριετία από το 2016 μέχρι το 2019 και τα προηγούμενα 24ωρα, έγινε επαφή με αντικείμενο συζήτησης να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Σε αυτήν τη φάση, η απόσταση των δύο πλευρών στο οικονομικό κομμάτι, είναι σημαντική και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, τουλάχιστον προς το παρόν, δείχνει δύσκολο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τα δεδομένα αυτά, να διαφοροποιηθούν στη συνέχεια, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά, αναλόγως βέβαια και τις συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση, επαφή έχει γίνει και το όλο θέμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά ακόμα.

Διαβάστε ακόμη...