ΠΑΟΚ – Άλκμααρ: Φιλικό τεστ σε… γαλανόλευκο φόντο

Από paok24.com: Το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ θα έχει γαλανόλευκο «χρώμα».
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ – Άλκμααρ: Φιλικό τεστ σε… γαλανόλευκο φόντο

Ο ΠΑΟΚ διανύει την δεύτερη και τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας του στο Apeldoorn.

Η προσοχή όλων στρέφεται στο αυριανό φιλικό απέναντι στην Άλκμααρ, το οποίο όπως έχετε ήδη ενημερωθεί θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το φιλικό αυτό τεστ θα είναι το τρίτο επί Ολλανδικού εδάφους μετά τα παιχνίδια με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και την Γκρόνιγκεν.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 τοπική ώρα και θα διεξαχθεί σε... «γαλανόλευκο» φόντο, καθώς στην Ολλανδική ομάδα έχει δημιουργηθεί μία μικρή Ελληνική παροικία.

Βασικά και αναντικατάστατα μέλη της Άλκμααρ είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Παντελής Χατζηδιάκος, οι οποίοι την περσινή σεζόν σημείωσαν εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, όσο και στο Europa Conference League.

Η Άλκμααρ είναι σαφώς το πιο απαιτητικό «τεστ» που θα δώσει έως τώρα ο Δικέφαλος. H ομάδα από την Βόρεια Ολλανδία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Conference.

Προπονητής της Αλκμαάρ είναι ο Πάσκαλ Γιάνσεν, ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt, το ρόστερ της έχει συνολική αξία 105 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο ακριβότεροι παίκτες της είναι το αριστερό μπακ, Όουεν Βάινταλ (12 εκ. ευρώ) και ο αριστερός εξτρέμ Γέσπερ Κάρλσον (14 εκ. ευρώ).

Διαβάστε ακόμη...