Οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν

Από paok24.com: Όπως ενημερωθήκατε, την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν μία βόλτα στην Ολλανδία θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να επιστρέφει από αύριο ξανά στην σκληρή δουλειά και τις... διπλές προπονήσεις.
Πηγή: paok24.com
Οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν

Η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη φιλική αναμέτρηση, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του την Άλκμααρ (06/07, 19:00). Αναμφισβήτητα αυτό θα είναι το πιο απαιτητικό -έως τώρα- «τεστ» για τον Δικέφαλο, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τερμάτισε 5η στο Ολλανδικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να έχει έντονο Ελληνικό χρώμα, καθώς στην Ολλανδική ομάδα αγωνίζονται τόσο ο Παντελής Χατζηδιάκος, όσο και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Από κει και πέρα ο Δικέφαλος, που θα παραμείνει επί Ολλανδικού εδάφους μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/07) την Σταντάρ Λιέγης (δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα διεξαγωγής), η οποία προέρχεται από μία αρκετά μέτρια αγωνιστική σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 14η θέση του Βέλγικου πρωταθλήματος.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα στην ίδια μέρα, κόντρα στην Τοπ Ος, ομάδα που τερμάτισε στην 14η θέση της δεύτερης κατηγορίας του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ώστε να βγάλει ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για καθέναν από αυτούς.

Διαβάστε ακόμη...