Υπόθεση Νάρεϊ: Ένας μήνας και συνεχίζουμε

Από paok24.com:Η υπόθεση του Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί αναμφισβήτητα το μεταγραφικό σήριαλ του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την Φορτούνα Ντίσελντορφ προκειμένου να «ντύσει» στα ασπρόμαυρα τον Γερμανό εξτρέμ.
Πηγή: paok24.com
Υπόθεση Νάρεϊ: Ένας μήνας και συνεχίζουμε

Τα μεταγραφικά σήριαλ υπάρχουν κάθε καλοκαίρι με αρκετά χαρακτηριστική την περίπτωση του Τζιοβίνκο την περσινή σεζόν, που είχε «τραβήξει» αρκετά μεγάλο διάστημα. Η περίπτωση του Νάρεϊ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από Γερμανικά ΜΜΕ στις 10 Ιουνίου. Προφανώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα. Άρα αν κοιτάξει κανείς στο ημερολόγιο αντιλαμβάνεται πως οι συζητήσεις για το μέλλον του Γερμανού έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Γερμανική ομάδα είναι αρκετά σκληρές, με τον ποδοσφαιριστή όπως επισημαίνουν διαρκώς τα Γερμανικά ΜΜΕ να βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα.

Και οι δύο πλευρές το «τραβάνε» όσο δεν πάει με την Φορτούνα να ζητά για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή πάνω από δύο εκατομμύρια, ενώ η προσφορά του Δικεφάλου είναι περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο χρόνος πιέζει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντικές για να φανεί αν ο Κάλεντ Νάρεϊ θα γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας ή αν η πολυπόθητη συμφωνία θα καταλήξει στο κενό.

Διαβάστε ακόμη...