Η μοναδική συνάντηση ΠΑΟΚ – Γκρόνινγκεν στο παρελθόν

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Γκρόνινγκεν, για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, σήμερα(2/7) στις 16:30.
Πηγή: paok24.com
Η μοναδική συνάντηση ΠΑΟΚ – Γκρόνινγκεν στο παρελθόν

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν, στις 12/7/2011, και πάλι σε φιλικό προετοιμασίας, που βρήκε τους Ολλανδούς να κερδίζουν με 3-2.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, τότε, είχε παραταχθεί με τους Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου ενώ από το 59′ και μετά αγωνίστηκε με τους: Γιακουμή, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζά, Αρίας, Φωτάκη, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη

Στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ενδεκάδα ήταν η θεωρητικά δεύτερη του Δικεφάλου, η Γκρόνινγκεν έκανε ότι ήθελε εντός των 4 γραμμών παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων με γκολ στο 6′, στο 25′ και στο 34′.

Οι αλλαγές του Μπόλονι στο 59′, όταν και παρέταξε την βασική του ενδεκάδα, διαφοροποίησαν το σκηνικό, με τον ΠΑΟΚ να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και να καταφέρνει να μειώσει σε 3-2, με τα γκολ των Αθανασιάδη(61′) και Φωτάκη(88′), ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες και για να ισοφαρίσει.

Εκτός αποστολής είχαν μείνει οι Πάμπλο Γκαρσία, Μπαλάφας και Βλάνταν Ίβιτς. Οι πρώτοι δύο ήταν ανέτοιμοι και ο Σέρβος αντιμετώπιζε κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε ακόμη...