«Θέμα χρόνου η συμφωνία Νάρεϊ – ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Κάλεντ Νάρεϊ με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ τον έφερε αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ζοσέ Μπότο.
Πηγή: thessports.gr
«Θέμα χρόνου η συμφωνία Νάρεϊ – ΠΑΟΚ»

Ο Δικέφαλος θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης, με τον Γερμανό άσο να ενδιαφέρει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Γερμανία η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να πάει στον ΠΑΟΚ, που του προσφέρει ένα συμβόλαιο γύρω στα 500.000 ευρώ συν τα μπόνους.

«Και έτσι γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο Νάρεϊ πηγαίνει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει προσφέρει στον 27χρονο τριετές συμβόλαιο. Στον ελληνικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας θα έπρεπε να κερδίζει τα διπλάσια από ό,τι στο Ντίσελντορφ. Και αυτός είναι φυσικά ο βασικός λόγος που ο Νάρεϊ θέλει να πάει στην Ελλάδα. Γιατί πλέον βλέπει τον εαυτό του σε μια ηλικία που δεν θα υπογράφει πλέον πάρα πολλά συμβόλαια με υψηλές απολαβές. Οι 500.000 ευρώ ετήσιος μισθός συν τα μπόνους που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη», υπογραμμίζει σημερινό (25/6) δημοσίευμα από τη Γερμανία.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Φορτούνα και ΠΑΟΚ δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αύξησε την προσφορά που απέρριψε ο αθλητικός διευθυντής Κλάους Αλόφς αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας συνεχίζει να απαιτεί υψηλότερη βασική αμοιβή», τονίζεται χαρακτηριστικά, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Μάλιστα, αναφέρεται στο εν λόγω γερμανικό μέσο ότι οι «ασπρόμαυροι» θα βελτιώσουν την πρότασή τους και η συμφωνία θα επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες.

«Αναμένεται ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερα και το deal θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο». Ο ΠΑΟΚ θέλει να γεμίσει το ρόστερ του, καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Άπελντοορν πλησιάζει.

Διαβάστε ακόμη...