Τέιλορ και Κένι, δύο παίκτες που γνωρίζονται καλά!

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται ο Γκρεγκ Τέιλορ της Σέλτικ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για την δεξιά πλευρά, ο Τζόντζο Κένι, δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.
Πηγή: paok24.com
Τέιλορ και Κένι, δύο παίκτες που γνωρίζονται καλά!
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Γκρεγκ Τέιλορ που μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ, αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έγινε γνωστό τα προηγούμενα 24ωρα, ενώ σήμερα, προέκυψε και ο εκλεκτός για τα δεξιά.

Ο λόγος για τον Τζόντζο Κένι, του οποίου το συμβόλαιο με τη Χέρτα ολοκληρώνεται και παρά τις δυσκολίες και αυτής της περίπτωσης, ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχει στοχεύσει στην απόκτηση του.

Δύο παίκτες που φαίνεται να έχουν αρκετά κοινά, αρχικά από την καταγωγή τους, με τον Τέιλορ να είναι Σκωτσέζος και τον Κένι, Άγγλος. Επίσης, είναι πολύ κοντά ηλικιακά με το πρώτο να είναι στα 27 και ο δεύτερος να είναι 28.

Ο Κένι βρίσκεται από το 2022 στη Χέρτα, προερχόμενος από της ακαδημίες της Έβερτον και έχοντας υπάρξει μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Αγγλίας. O Τέιλορ ήταν από το 2019 στη Σέλτικ και όπως φαίνεται, αμφότεροι ψάχνουν μια νέα πρόκληση στην καριέρα τους. Ο Τέιλορ, έχει καταγράψει συμμετοχές και με την εθνική Ανδρών της Σκωτίας.

Η διαφορά τη δεδομένη χρονική στιγμής στις δύο περιπτώσεις, έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Αυτή του Κένι είναι σε πρώιμο στάδιο, ενώ με τον Τέιλορ έχει προχωρήσει αρκετά.

Η στόχευση των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών για τα δύο άκρα της άμυνας, δείχνει την προσπάθεια για αναβάθμιση, αλλά η ουσία είναι στο πως θα εξελιχθούν και οι δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη...