Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα, είμαστε σε συζητήσεις»

Από sdna.gr:Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ, κάνοντας λόγο για καθοριστικές ημέρες, δίνοντας πάντως προτεραιότητα στους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα, είμαστε σε συζητήσεις»

Όπως δαιβάσατε μέσα από το SDNA, ο Στέφαν Σβαμπ αναμένεται σήμερα (20/6) στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε προγραμματίσει ούτως ή άλλως, και μέσα από τις επαφές του με τους Θεσσαλονικείς θα παρθεί και η τελική απόφαση για το μέλλον του. Ο ίδιος μιλώντας σε μέσο της Αυστρίας έκανε λόγο για κομβικές ημέρες, δίνοντας προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ:

«Το μέλλον μου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος χαφ!

«Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ κι άλλη χρονιά εκεί...».

Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης και της LASK, ανέφερε: «Ο Dietmar Kühbauer (σ.σ. προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τη Ραπίντ! Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τη LASK και τη Ραπίντ».

Σε κάθε περίπτωση η άφιξή του στην Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί και τις εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...