Αντρέεφ: «Μόνο να κερδίσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Για την φετινή προετοιμασία της Λέφσκι Σόφιας και τις δύο "μάχες" με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο 17χρονος τερματοφύλακας του βουλγαρικού συλλόγου, Πλάμεν Αντρέεφ σε βουλγαρική ιστοσελίδα.
Πηγή: paok24.com
Αντρέεφ: «Μόνο να κερδίσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

"Αισθάνομαι καλά, προπονούμαστε με ζωντάνια και ένταση. Δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ, αλλά νιώθω καλά. Με κρατάνε η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός.

Η ομάδα μου φαίνεται καλή, υπάρχει διάθεση στα αποδυτήρια. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να καθίσω κάτω από τα δοκάρια, θα είμαι έτοιμος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα ο πιο δυνατός αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Μπορούμε μόνο να κερδίσουμε από αυτή τη σύγκρουση. Το μεγαλύτερο ατού μας είναι η ομάδα αλλά και χωρίς αμφιβολία ο κόσμος μας.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, σκεφτόμαστε μόνο την προετοιμασία. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει μία ομάδα που δεν θα φοβάται και οι παίκτες της θα παίζουν ο ένας για τον άλλον" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντρέεφ, ο οποίος κατέγραψε πέρσι 10 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Βουλγαρίας, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε πέντε εξ αυτών!

Διαβάστε ακόμη...