Οι λόγοι που Μπότο – Λουτσέσκου θέλουν τον Νάρεϊ

Aπό paok24.com: Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του φετινού καλοκαιριού υπάρχει και η απόκτηση εξτρέμ, σε μία θέση δηλαδή όπου ο ΠΑΟΚ είχε έλλειψη ποιότητας την περασμένη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι λόγοι που Μπότο – Λουτσέσκου θέλουν τον Νάρεϊ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τον Ζοσέ Μπότο έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στην γραμμή, μιας και ο Ζίβκοβιτς είναι παίκτης που κλείνει προς τα μέσα.

Η περίπτωση της επιστροφής του Δημήτρη Λημνιού κάλυπτε τον Ρουμάνο τεχνικό, με τον Μπότο ωστόσο να ψάχνει ποδοσφαιριστή με καλύτερα νούμερα.

Κάπου εκεί έρχεται και κολλάει ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος έχει τα νούμερα, ωστόσο αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά και όχι στην αριστερή πλευρά – μόλις τέσσερα παιχνίδια ως αριστερός εξτρέμ – όπως δείχνει και το βιογραφικό του.

Επομένως, μπορούμε να πούμε πως δεν προορίζεται για εκείνη την πλευρά, αλλά για την κάλυψη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Παράλληλα, έχοντας πολλά παιχνίδια αγωνιζόμενος ως μπακ, μπορεί να αποτελέσει λύση και εκεί.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ κρατά την αριστερή πλευρά για την απόκτηση ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Γι αυτήν την θέση υπολογίζονται και οι Ελ Καντουρί και Κουαλιάτα, με τον Ουρουγουανό να παίζει και αριστερά, ενώ στους ασπρόμαυρους ποντάρουν και στην ανανέωση του Μπίσεσβαρ, ώστε να έχει από την αρχή λύσεις στην θέση, ο Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...