Η λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA

Από paokrevolution.net: Στις αρχές Ιουλίου ο Δικέφαλος θα πρέπει να έχει στείλει στην UEFA τη λίστα των παικτών του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Πηγή: paokrevolution.net
Η λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA

Ως τότε ο Μπότο έχει θέσει ως στόχο να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον το 90% των μεταγραφών ενώ μέχρι και 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε δυο προσθαφαιρέσεις στην αρχική λίστα της.

Θυμίζουμε πως όπως και πέρσι έτσι και φέτος και εφόσον ο ΠΑΟΚ βρεθεί στους ομίλους θα πρέπει να βασιστεί στους ποδοσφαιριστές που θα δηλώσει πριν την πρώτη αγωνιστική και αυτή η λίστα είναι δεσμευτική μέχρι δηλαδή και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής δεν θα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγή.

Οι ημερομηνίες των κληρώσεων

O ΠΑΟΚ στις 15 Ιουνίου θα μάθει τον αντίπαλο του (ή το ζευγάρι από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του) αφού εκείνη τη μέρα θα γίνει η κλήρωση στην Ελβετία.

Οι επόμενες κληρώσεις; Οπως ανακοίνωσε η UEFA, η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο θα διεξαχθείς στις 18 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου αυτή των πλέι οφ. Δηλαδή πριν αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό θα γνωρίζει ήδη τον πιθανό αντίπαλο του στον τρίτο!

Η κλήρωση για τη φάση των ομίλων θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου. Στις 7 Νοεμβρίου αυτή για τη νοκ άουτ φάση (αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει δεύτερος) ενώ αν τερματίσει πρώτος τότε θα μάθει τον αντίπαλο του για τη φάση των «16» στις 24 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...