Το ήθελε, το είπε, το πέτυχε!

Από paok24.com: Η υπόσχεση του Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα!
Πηγή: paok24.com
Το ήθελε, το είπε, το πέτυχε!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε να συζητείται το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος! Η επιθυμία του ήταν το νέο "σπίτι" του Δικεφάλου να χτιστεί στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρίσκεται το γήπεδο της Τούμπας!

«Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα σύγχρονο γήπεδο και αυτό θα κάνουμε. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο, αν είναι να κατασκευάσουμε ένα νέο γήπεδο ή να ανακατασκευάσουμε την Τούμπα. Η θέση μου είναι πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας. Θα κάνουμε έρευνα μεταξύ των φιλάθλων και εάν η πλειοψηφία θέλει άλλο μέρος θα κινηθούμε προς τα εκεί. Αν ασχοληθούμε, όμως, με την ανακαίνιση είμαστε μισό βήμα πριν την λήψη της απόφασης.
ADVERTISING

Όταν ήρθα στην ομάδα, έκανα τον γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ. Αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ! Μπορούμε να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο.

Αλλά μπορούμε να έχουμε νέα Τούμπα; Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ομάδας, εκεί που το σώμα μου αισθάνεται την ενέργεια; Σήμερα, λοιπόν, είμαι μπροστά σε ένα δίλημμα: Είτε πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη ανακαίνιση της Τούμπας, είτε πρέπει να... εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλο μέρος» είχε πει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας του συλλόγου στα μέλη του Club ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα γραφεία του συνδέσμου το 2016!

Έξι χρόνια μετά, ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους το Προεδρικό Διάταγμα για το χτίσιμο της Νέας Τούμπας και το τεράστιο project περνάει στην επόμενη φάση του...

Διαβάστε ακόμη...