Παίρνει και Αντρέ Ρικάρντο ο ΠΑΟΚ!

Από ότι φαίνεται ο Ράφα Σοάρες δεν θα είναι η μοναδική επιλογή του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο από την πορτογαλική αγορά, με την ιστοσελίδα maisfutebol να αναφέρει ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει και τον Αντρέ Ρικάρντο!
Πηγή: thessports.gr
Παίρνει και Αντρέ Ρικάρντο ο ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό που φέτος αγωνίστηκε στην Φαμαλικάο και μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου, με την πορτογαλική ιστοσελίδα να κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αντρέ Ρικάρντο δεν είναι ένα από τους δύο εξτρέμ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή και η απόκτηση του συνδέεται περισσότερο με τον ΠΑΟΚ Β ως μια κίνηση προοπτικής και… υπογραφής Ζοσέ Μπότο!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής :

«Κλεισμένη συμφωνία για την απόκτηση δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών: του Ράφα Σοάρες και του Αντρέ Ρικάρντο έχει ο ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα που έχει αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο Ζοζέ Μπότο, εγγυήθηκε τις δύο ενισχύσεις με «μηδενικό κόστος».

Ο Ράφα Σοάρες, ένας 27χρονος αριστερός μπακ, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια ντε Γκιμαράες, μια ομάδα με την οποία συνδέθηκε για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ισχύει για τρεις σεζόν.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ένας 21χρονος μεσοεπιθετικός που θα υπογράψει για τέσσερις σεζόν. Ήταν στην Φαμαλικάο εκεί που αγωνίστηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της, παίζοντας φέτος μόνο τέσσερα παιχνίδια για την κύρια ομάδα. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μπράγκα».

Διαβάστε ακόμη...