ΠΑΟΚ κατά Αστυνομίας με στοιχεία

Από paok24.com: Παρουσία του Μάκη Γκαγκάτση, του Κυριάκου Κυριάκου, καθώς και του υπεύθυνου ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και με τη νομική εκπροσώπηση από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε για περίπου μία ώρα, για τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ κατά Αστυνομίας με στοιχεία

Ο ΠΑΟΚ είχε να αντικρούσει κυρίως την έκθεση της Αστυνομίας. Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας, σε πολλές περιπτώσεις αυτή, δε συμβάδιζε με την έκθεση του παρατηρητή.

Ως δεύτερο επιχείρημα αυτό που ανέφεραν οι εκπρόσωποι της ομάδας, για το θέμα της διακοπής μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν πως αυτή, ήταν η πρώτη διακοπή του αγώνα και δεν είχε κάποια άλλη από ρίψεις αντικειμένων. Επίσης σε αυτό το σημείο τονίστηκε ότι τα αντικείμενα που πετάχτηκαν προς τον σκόρερ του Παναθηναϊκού, Αϊτόρ, προκλήθηκαν από χειρονομίες που έκανε ο ίδιος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ήταν πολύ επιθετικοί κατά της Αστυνομίας, με αφορμή τους απαιτούμενους ελέγχους που δεν έγιναν, ενώ προσκόμισαν πολλά στοιχεία (βίντεο και φωτογραφίες) από απρόκλητες επιθέσεις και άσκοπη χρήση χημικών κατά μικρών και μεγάλων φιλάθλων αλλά και οικογενειών, που βρέθηκαν στην κερκίδα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σαφώς και πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, η οποία μάλιστα έχει προβληθεί και ιδιαίτερα, με τα υπομνήματα να κατατίθενται μέσα σε μία εβδομάδα και την απόφαση να αναμένεται μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...