Από την καθιέρωση στον «Γολγοθά»

Από paok24.com: Η δύσκολη χρονιά του Γιάννη Μιχαηλίδη
Πηγή: paok24.com
Από την καθιέρωση στον «Γολγοθά»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποτέλεσε τον δεύτερο μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς μετά το Νέλσον Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου μέχρι να έρθει ο σοβαρός τραυματισμός του ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της αμυντικής γραμμής που επέλεγε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Μιχαηλίδης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν η μία από τις δύο επιλογές για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, έχοντας μέχρι και την πρεμιέρα των πλέι οφ που τραυματίστηκε 26 συμμετοχές, με γεμάτα 90λεπτα, αγωνιζόμενος συνολικά 2.202′, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο, με την επέμβαση να γίνεται στην Πορτογαλία.

Είναι δεδομένο πως ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου θα χάσει το στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με τις εκτιμήσεις από ανάλογους τραυματισμούς να κάνουν λόγο για την επιστροφή του στα τέλη φθινοπώρου, με την ευχή ο Μιχαηλίδης να συνεχίσει από εκεί που το άφησε πριν το σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε ακόμη...