Τέιλορ: Κατώτερος τον περιστάσεων με 28 συμμετοχές

Από paok24.com:Ο Λούκας Τέιλορ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι, για να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, με τον Ροντρίγκο να μην πείθει ότι μπορεί να πάρει στις πλάτες του την εν λόγω θέση.
Πηγή: paok24.com
Τέιλορ: Κατώτερος τον περιστάσεων με 28 συμμετοχές

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε συνολικά 28 φορές, στην σεζόν που τελείωσε, με την φανέλα του Δικεφάλου, δεν έδειξε ωστόσο σε κανένα σημείο ότι μπορεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες.

Ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός, αγωνιζόμενος στα ματς των προκριματικών του ΠΑΟΚ για το Conference League, αλλά και σε όλα των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Και στο πρωτάθλημα ήταν βασικός, μέχρι την κρίση που πέρασε ο ΠΑΟΚ στα τέλη Νοέμβρη – αρχές Δεκέμβρη και τρεις διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό.

Ήταν από τους παίκτες που πλήρωσε το κακό εκείνο διάστημα του Δικεφάλου, με τον Λευτέρη Λύρατζη να ενεργοποιείται και να παίρνει την φανέλα του βασικού δεξιού μπακ στο...σπίτι του.

Ο Τέιλορ είχε κάποιες εκρήξεις, κάποιες καλές στιγμές σε παιχνίδια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως ως κατ' ανάγκη δεξιός εξτρέμ.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βασιστεί στο πρόσωπο του ως μια ποιοτική λύση στην δεξιά πλευρά.

Διαβάστε ακόμη...